Instructions on how to update your firmware to 3.5.37

Post about the firmware you have and the fatures they got. Please, don't ask for firmware files!

MP3-801

Postby mrfelc » Fri Dec 29, 2006 9:37 pm

HELLO
I HAVE MP4 LIKE NANO
1.8"
PLEASE HELP ME TO FIND FULL FW FOR THIS MP4 PLAYER
----------------------
BOARD: MP3-801 V3.0
CPU: ATJ 2085W
MEM: SAMSUNG 8G
THIS PLAYER HAVE A SPK.
TANK
mrfelc
 
Posts: 12
Joined: Mon Jun 26, 2006 8:21 pm

Postby Schopf » Sat Dec 30, 2006 7:15 pm

Just english, please.

viewtopic.php?t=1411
User avatar
Schopf
Moderator
Moderator
 
Posts: 381
Joined: Sun Aug 27, 2006 1:06 am
Location: Brazil

Postby milad » Sun Dec 31, 2006 2:17 pm

hi brucekazuki

send me your zipped firmware i will tell you
milad1904@yahoo.com

bye
Model:Apacer AU822
Mainboard:K2TJ1061006305
Chip:2085H
Battery:230 mAh 3.7v
Flash Chip:K9K8G08U0M
Firmware:ACTS16D_37 3.5.38
Zhaleh Theme: http://forum.s1mp3.org/viewtopic.php?t=6725
User avatar
milad
Moderator
Moderator
 
Posts: 858
Joined: Mon Oct 30, 2006 9:42 am
Location: Iran-Sanandaj

Killed :S

Postby Seregwethrin » Mon Jan 01, 2007 10:38 am

Oh my god! This firmware killed my mp3player. My computer can't see my mp3 player (usb) :?

WHen i open my mp3 player it fades with blue (3 sec) and white (0.5 sec) screen. And when i connect it to usb my computer can't see anything. It likes not connected to usb.

Please help me :? I've backuped my firmware but now i cant install it because of problem :?
My IPod Clone Mp4 Player 2GB
Image
Seregwethrin
 
Posts: 3
Joined: Tue Sep 12, 2006 11:58 pm

Postby 7immy » Tue Jan 02, 2007 2:00 pm

So i tried your idea with My mp4 player (nano lookalike) and it worked with errors (read errors in sig). But after updating theme (i think) I accidentally uploaded your myversion.bin firmware and it stopped working. So i merged a 3.5.37 and a 3.5.35 version to get back to firmware version 3.5.35 Which worked!!! i then did your hack to get it to 3.5.37.

Anyways long story short.. it now works kind of but with the same errors. if someone could help me work out how to get these errors working it would be cool.

I will put up some images of the messed up applications ie music, radio, movieplayer etc if you want me to....
___________________________________________________
*Orig FW :2005/03/15
3.5.35
2006/03/31
KTT688_v4
----
*New FW :3.5.37 + 3.5.35 + Myversion.bin MERGE
*Errors :text not wrapped, All aplication interfaces are messed up, Movies dont work, Pictures dont load, Doesn't Record, can only browse folders. <---Help
*Memory :2GB SAMSUNG K9W....
*Battery :1.5
*Radio :Yes
*BoardID :UNKNOW(not printed)
7immy
 
Posts: 8
Joined: Sat Dec 30, 2006 2:49 pm

Postby 7immy » Tue Jan 02, 2007 5:56 pm

here are the images i was talking about from last post
Image-Image-Image-Image

as u can see the images are all over the place. for example the MYPOD bar should be at the top. i think this could be something to do with all the old applications telling the new images were to go. i even have images flickering over the top of other images,
7immy
 
Posts: 8
Joined: Sat Dec 30, 2006 2:49 pm

Postby milad » Wed Jan 03, 2007 11:27 am

hi Seregwethrin

dont fear see this topic :

http://s1mp3.org/en/docs_deadrec.php

good luck

bye
Model:Apacer AU822
Mainboard:K2TJ1061006305
Chip:2085H
Battery:230 mAh 3.7v
Flash Chip:K9K8G08U0M
Firmware:ACTS16D_37 3.5.38
Zhaleh Theme: http://forum.s1mp3.org/viewtopic.php?t=6725
User avatar
milad
Moderator
Moderator
 
Posts: 858
Joined: Mon Oct 30, 2006 9:42 am
Location: Iran-Sanandaj

Postby milad » Wed Jan 03, 2007 11:27 am

hi 7immy

i have this problem with another firmware .
some firmware is't compatible with some player so DONT USE THIS FIRMWARE
if you have't correct firmware PM to me

bye
Model:Apacer AU822
Mainboard:K2TJ1061006305
Chip:2085H
Battery:230 mAh 3.7v
Flash Chip:K9K8G08U0M
Firmware:ACTS16D_37 3.5.38
Zhaleh Theme: http://forum.s1mp3.org/viewtopic.php?t=6725
User avatar
milad
Moderator
Moderator
 
Posts: 858
Joined: Mon Oct 30, 2006 9:42 am
Location: Iran-Sanandaj

Modifier Mirror Mode

Postby jmparro » Wed Jan 03, 2007 5:16 pm

Hi !!!!
I am looking for a valid firmware formy MP4 three month ago and i am looking for nothing.
I have got two firmware but one of them is in mirror mode and the other one, I up but i don´t down the volume.
I think taht this firmware can be modifier but i don´t know. I am desesperated.
I need a solution!!!
Can i create a need firmware using firmware that i have?

If you have a valid firmware, you send me a jmparro@hotmail.com

My MP4 is a

device name: S1 mp3 player
producer:wilson co.ltd
version: 3.5.37

Hardware:

ATJ2085H

samsung 634 K9K8G08U0A

MP3-LY001 v:1 (printed on the board)


Image
jmparro
 
Posts: 9
Joined: Wed Jan 03, 2007 4:11 pm

Postby 7immy » Wed Jan 03, 2007 10:23 pm

milad wrote:hi 7immy

i have this problem with another firmware .
some firmware is't compatible with some player so DONT USE THIS FIRMWARE
if you have't correct firmware PM to me

bye


thanks for the help but i got my original 3.5.35 version to work. I also got 3.5.37 to work but with errors and was wondering if there is anyway fix these errors. i was thinking you could merge a different 3.5.37 firmware instead of the "myfirmware.bin" to upgrade? this might solve the problem.
7immy
 
Posts: 8
Joined: Sat Dec 30, 2006 2:49 pm

Postby 7immy » Thu Jan 04, 2007 2:00 am

I've got Record to work again was just static. 1 down load more to go :D
7immy
 
Posts: 8
Joined: Sat Dec 30, 2006 2:49 pm

Postby 3pm » Thu Jan 04, 2007 4:14 am

hi!

My player stops and restarts everytime it reaches the 23rd track. I cant upload more mp3s because of that, and also if I upload albums to the player, only the first album that was selected is copied, and it clones itself on other folders, different folder names but with the same contents as the first one. I dunno if flashing the player will solve the problem.

My unit is nano like 8gig
the firmware is on LS501B CM60019 2006/11/13
with version ACT_V3.5.37

Its a 644 not a 614, please help me find solutions coz I've browsed thru these forum and it seems that 644s does have a problem when using the solution posted by loverboy.

Thanks a lot.
3pm
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 04, 2007 3:45 am

Postby milad » Thu Jan 04, 2007 8:44 am

hi 7immy,

i think this problem is un-sloved :D

bye
Model:Apacer AU822
Mainboard:K2TJ1061006305
Chip:2085H
Battery:230 mAh 3.7v
Flash Chip:K9K8G08U0M
Firmware:ACTS16D_37 3.5.38
Zhaleh Theme: http://forum.s1mp3.org/viewtopic.php?t=6725
User avatar
milad
Moderator
Moderator
 
Posts: 858
Joined: Mon Oct 30, 2006 9:42 am
Location: Iran-Sanandaj

Postby milad » Thu Jan 04, 2007 8:46 am

hi 3pm,

dont upgrade your player because may kill it

try to format it with MP3 Player Disk Tool that exist on player's CD

bye
Model:Apacer AU822
Mainboard:K2TJ1061006305
Chip:2085H
Battery:230 mAh 3.7v
Flash Chip:K9K8G08U0M
Firmware:ACTS16D_37 3.5.38
Zhaleh Theme: http://forum.s1mp3.org/viewtopic.php?t=6725
User avatar
milad
Moderator
Moderator
 
Posts: 858
Joined: Mon Oct 30, 2006 9:42 am
Location: Iran-Sanandaj

Postby 3pm » Thu Jan 04, 2007 1:23 pm

Good Day Milad,

Thanks for the response. The player does not have a cd which could format the drive, all I have with the cd is the firmware upgrade tool, some softwares to rip mp3s and mp4s. I have tried formatting it through windows for the _nth time, but still to no avail. If you could help me find some software or if I could alter or reinstall the same firmware through your help would be very much appreciated.

Best regards!
3pm
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 04, 2007 3:45 am

PreviousNext

Return to Firmware Features and Versions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests



cron