s1mp3 player not working...help!!

General posts about the s1mp3 user interface.

s1mp3 player not working...help!!

Postby geekkid » Mon Aug 20, 2007 8:59 am

My s1mp3 player isn't working. When I turn it on I see the 'Designer Vision' logo and that's about it. It hangs at boot. I tried accessing the player through windows. Windows detects the drive but can not access it. It says 'The file or directory is corrupted and unreadable' What should I do now? Please help
geekkid
 
Posts: 6
Joined: Tue Nov 07, 2006 6:10 pm

Postby milad » Mon Aug 20, 2007 10:56 am

hi

try to format it in windows

bye
Model:Apacer AU822
Mainboard:K2TJ1061006305
Chip:2085H
Battery:230 mAh 3.7v
Flash Chip:K9K8G08U0M
Firmware:ACTS16D_37 3.5.38
Zhaleh Theme: http://forum.s1mp3.org/viewtopic.php?t=6725
User avatar
milad
Moderator
Moderator
 
Posts: 858
Joined: Mon Oct 30, 2006 9:42 am
Location: Iran-Sanandaj

Postby geekkid » Mon Aug 20, 2007 5:11 pm

Thanks! The software didn't detect my mp3 player at first but in a weird way my player has started functioning again.
geekkid
 
Posts: 6
Joined: Tue Nov 07, 2006 6:10 pm

Postby milad » Wed Aug 22, 2007 11:22 am

hi

can you write how it work again? may help some peolpe

bye
Model:Apacer AU822
Mainboard:K2TJ1061006305
Chip:2085H
Battery:230 mAh 3.7v
Flash Chip:K9K8G08U0M
Firmware:ACTS16D_37 3.5.38
Zhaleh Theme: http://forum.s1mp3.org/viewtopic.php?t=6725
User avatar
milad
Moderator
Moderator
 
Posts: 858
Joined: Mon Oct 30, 2006 9:42 am
Location: Iran-Sanandaj


Return to General Usability

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest



cron